Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Reaktywacja/Usunięcie]Dział Mu Online

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, proponuję albo zrobić reaktywację(nie wiem w jaki sposób ) albo usunąć dział Mu Online.

Nie jest on uczęszczany, niektóre tematy(te z nowszych) są stosunkowo stare.Tak, wiem ,że gra jest dobra i jest (czasem) do niej sentyment, ale szkoda zaśmiecać, lepiej zrobić miejsce dla nowszych.

Dla niedowiarków:

muonlinem_nwnaeqr.png

Opublikowano

Reaktywacja, to zależy od motywacji moderatorów, lub innych osób, nie jest łatwo zachęcić nowych graczy do starych gier. Lecz i tacy się znajdą. Może udało by się taki plan zrealizować.

Co do usunięcia to raczej nie wchodzi w grę, dział jest na forum od początku jego istnienia, nie było by to za dobre rozwiązanie nagle go usuwać. Gra ma swoich starych wyjadaczy, na pewno od czasu do czasu zaglądają oni do działu z myślą że pomoże im ktoś w różnych problemach, pytaniach itp.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Myślę, że temat rozwiązany, razem z Moderatorem postaramy się podnieść dział na nogi.

Bardzo dziękujemy także autorowi za podtrzymanie takowej sugestii.

Pozdrawiam,

Ernest.

Opublikowano

Dział jak na razie zostanie, są już opiekuni i postarają się rozwijać dział.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...